Toimintamalli

Aloitamme aina tutustumalla kohteeseen ja selvittämällä asiakkaan toiveet ja tarpeet. Kartoituskäynnin jälkeen annamme tarjouksen kiinteään hintaan.

Suunnittelutyöstä riippuen tapaamme asiakkaaan tarpeen mukaan ja tarkennamme yksityiskohtia suunnittelutyön edetessä.

Projektin kustannukset lasketaan aina käsikädessä suunnitelman kanssa ja tällöin voidaan laskea eri toteutustapojen tai materiaalivalintojen vaikutuksia kokonaiskustannukseen.

Kun suunnitelma on valmis ja asiakkaan hyväksymä, voidaan siirtyä projektin toteuttamiseen. Halutessa kilpailutamme työt, mutta yhtä hyvin asiakas voi käyttää omaa tuttua asentajaa. Meidän tehtävä on katsoa että työt sujuvat sovitusti ja että toimitukset ovat ajallaan työmaalla. Olemme jatkuvasti yhteydessä asentajaan ja käymme työmaalla niin usein kuin tarve vaatii.

Olemme suunnitelleet lukuisia suurempia ja pienempiä tilamuutoksia aina ylä- ja alapohjarakenteiden uusimisesta seinien ja oviaukkojen muutoksiin, yhteistyössä rakennesuunnittelijoiden kanssa. Tiedämme siis mitä rakenteelliset muutokset saattavat vaatia ja mitä haasteita mahdollisesti on edessä. 

Autamme projektin jokaisessa vaiheessa, ja yllättävissä ongelmatilanteissa selvitämme viipymättä mahdolliset ratkaisuvaihtoehdot ja annamme  muutosehdotuksen. 

Tärkeintä meille on että asiakkas voi luottaa siihen, että olemme hänen asialla ja hoidamme kohdetta kuin omaamme. 

Ota yhteyttä niin autamme myös sinua saamaan parhaan mahdollisen lopputuloksen kodin muutoksessa!